0
Posted 12/08/2010 by Bram Ryckaert in Comics
 
 

‘Secret Origins: The Story of DC Comics’ trailer en details

DC Comics heeft een bijzonder rijke geschiedenis en daar wil het bedrijf ons nu attent op maken, dit in de vorm van een documentaire. De dvd ‘Secret Origins: The Story of DC Comics’ laat de belangrijkste creatieve geesten aan het woord die hun stempel op de strips hebben gedrukt. Het gaat hier om zowel schrijvers als tekenaars. De indrukwekkende lijst van medewerkers: Neal Adams, Karen Berger, Mike Carlin, Dan DiDio, Neil Gaiman, Geoff Johns, Jim Lee, Paul Levitz, Dwayne McDuffie, Grant Morrison, Dennis O’Neil, Paul Pope, Louise Simonson, Mark Waid, Len Wein, en Marv Wolfman.
‘Secret Origins’ ligt op 9 november in de winkelrekken en zal ook via digitale distributie te koop zijn. De verteller van dienst is Ryan Reynolds, een acteur die we nu officieel comics-obsessed mogen noemen. Niet dat daar iets mis mee is.

De cover van de dvd:

Het kan aan mij liggen, maar ik vind het bijzonder grappig dat een figuur als Dr. Manhattan naast Batman en Green Lantern staat. Als zijne majesteit Alan Moore dit te zien krijgt, komen er spontaan een paar grijze haren in zijn baard bij.

Hier is de trailer:

Comments

comments


Bram Ryckaert

 
avatar