4
Posted 11/08/2010 by Bram Ryckaert in Comics
 
 

De Avengers-film krijgt een definitieve releasedatum

Het nieuws over comicadaptaties is haast niet bij te houden. Naast de ‘Walking Dead’ tv-reeks en de langverwachte ‘Green Lantern’-film met Ryan Reynolds gaat veel van onze aandacht uit naar de geplande Marvel-verfilmingen. De voorbije comic-con gaf ons heel wat details over ‘Thor’, maar nu zijn er nog wat meer details gelekt over de ‘Avengers’-prent. We kunnen melden dat Paramount Pictures en Marvel van plan zijn om om in Februari van volgend jaar met het filmen te beginnen, om klaar te zijn voor een geplande release van 4 mei 2012. Is je heldenfilm-agenda nog up to date? ‘Thor’ komt er mei volgend jaar aan, ‘Green Lantern’ in juni en ‘Captain America’ in juli van dat jaar. Nu kunnen we al de eerste definitieve datum voor 2012 toevoegen. En dan is er nog de Spider-man reboot! That’s a whole lotta tights.

‘Avengers’ wordt geregisseerd door Joss Whedon, beter bekend van tv-series zoals ‘Buffy’, ‘Firefly’ en ‘Dollhouse’. De man is echter ook een ware comic-ge(e)k en schreef eerder al de veel geprezen ‘Astonishing X-Men’ reeks voor Marvel.

De cast is een ware hall of fame: Robert Downey Jr. herneemt zijn rol als Iron Man, Chris Evans is Captain America, Chris Hemsworth is Thor, Sam Jackson is Nick Fury, Mark Ruffalo is de nieuwe Hulk en last but not least… krijgen we Scarlett Johansson krijgen te zien als Black Widow.

Archonia.com

Comments

comments


Bram Ryckaert

 
avatar