1
Posted 11/08/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Batman heeft nieuw kostuum of toch niet?

Batman heeft een nieuw kostuum. Dat is de statement die gemaakt wordt. The Dark knight in een redesigned outfit. Waar ze de term “nieuw” vandaan halen blijft me een wonder. Want het nieuwe kostuum is eigenlijk een andere versie van het oude kostuum. Om een of andere bizarre reden hebben ze het allomgekende en vollop retro Batman logo terug boven gehaald. Of beter gezegd, vanonder het stof gehaald.

David Finch (Ultimate Xmen, Moon Knight) had het genoegen om de terugkeer van Bruce Wayne als Batman nog wat specialer te maken. Maar buiten het oude gele logo, een nieuw riem en de cape die nu start in het logo, is en blijft Batman wel Batman. Gelukkig maar, ik had even een KnightsQuest Flashback. Azrael als Batman in zijn High-Tech kostuum, de gedachte alleen al laat me terug nachtmerries krijgen . . . Maar zeg nu zelf, moet je dit nu echt een “nieuw kostuum” noemen of gewoon een “Artist’s Impression” ? Ik ga allesinds voor het laatste.

Nieuwe Batman Kostuum

Nieuwe Batman Kostuum

Vorige Batman Kostuum

Vorige Batman Kostuum

Archonia.com

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian