2
Posted 10/08/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Eerste beeld van Kilowog

Kilowog in de comic

Kilowog in de comic

Yeah, het lijkt wel alsof Brainfreeze alleen over Green Lantern gaat. Maar het is gewoon een van DE comic films die er aankomt en de informatie is schaars. Dus elke keer dat ze het doek een beetje optillen ga ik volledig door het lint. Dat Green Lantern mijn favo reeks is, heeft er misschien ook wel mee te maken. Daarom bundel ik het nieuws rond de Green Lantern film wat voor jullie, zo moet ik niet elk uur een post maken over Green Lantern.

Nuja, Kilowog is een van de meest populaire Green Lantern personages en daarom kijken er zoveel fans naar de eerste beelden van onze grote drill-sergeant.  Kilowog is namelijk een Alien, geen menselijk gezicht en gestalt. Dus ook enorm gevaarlijk om er Fake te laten uitzien. In mijn post over de mogelijke Green Lantern Trilogy heb ik al concept-art laten zien van Kilowog.

Kilowog in de comic

Kilowog in de comic

En het eerste beeld van Kilowog, dat ik vond op Comicbookmovie.com,  laat zien dat ze toch wat veranderd hebben aan hem. Vooral het kostuum is wat veranderd. Zoals het productie team al zei bij de foto’s van Hal Jordan, gaat het kostuum niet echt een materiaal nabootsen (zoals leer, stof, latex) maar meer een organische bescherming bieden. Een 2de huid laten we het zo noemen. Persoonlijk vind ik dat geen slecht idee, want ze vliegen door de lucht en in de ruimte. Je kan moeilijk zeggen dat hij in zijn katoenen shirt even rond de aarde heeft gevlogen.

Onder tussen is er ook al geweten dat Warner Bros officieel heeft toegezegd op een vervolg. Michael Goldenberg schreef  het screenplay voor de eerste Green Lantern film en zal nu ook verder schrijven aan deel 2. Een vrij grote blijk van vertrouwen dat ze hem geven en eigenlijk is het ook al veel belovend voor de eerste film. Als een studio zo zeker van zijn stuk is dat ze hem al onmiddelijk de 2de “cadeau” doen, zonder dat het getest is geweest op publiek/fans.

Over fans gesproken, op Facebook is er een group opgericht met als enigste doel ervoor te zorgen dat op de Soundtrack een liedje “Ring Capacity” staat van Kirby Krackle. Dit is een groep die enkele liedjes maakt die geïnspireerd zijn op comics. Als je hen wilt steunen raad ik eerst aan om het liedje te beluisteren op Youtube of op hun Facebook page.

Kilowog uit de film

Kilowog uit de film

Archonia.com

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian