1
Posted 07/08/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Greg Capullo komt naar FACTS 2010

Spawn door Greg Capullo

Spawn door Greg Capullo

Zoals ik al zei bij Jewel Staite, is het op 23-24 Oktober weer zover, Belgisch grootste Convention FACTS gaat dan weer door in Flanders Expo te Gent. Met talloze special guests. Naast Frank Cho, Dave Gibbons en vele andere. Krijgen we nu nog een topper voorgeschoteld, Greg Capullo. Elke Spawn fan gaat nu luid op staan roepen van plezier, want Greg is mede-verantwoordelijke voor de zeer typische look & feel van Spawn. Hij heeft enkele eigen reeksen gehad zoals Angela en werkt op dit moment mee aan Haunt, de nieuwe comic-reeks van Todd McFarlane.

Ik ga zeker langs bij Greg Capullo voor een zeer mooie schets. Als je nog andere redenen zoekt kan je deze misschien op de FACTS website vinden.

Spawn cover door Greg Capullo

Spawn cover door Greg Capullo

Angela door Greg Capullo

Angela door Greg Capullo

Archonia.com

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian