2
Posted 07/08/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Green Lantern Trilogy?

Tomar Re & Kilowog

Tomar Re & Kilowog

De opnames van de Green Lantern film zijn op dit moment vollop bezig in New Orleans. En natuurlijk, waar opnames zijn wordt ook informatie gelekt.

De eerste interessante update vond ik op BleedingCool.com :

Sommige mensen van de Crew zouden iets te loslippig geweest zijn. En verteld hebben dat Warner Bros al plannen heeft om een Green Lantern Trilogy te maken. Meer nog, de films zouden Lord of the Rings gewijs op 3 jaar tijd in de bioscoop komen. De opnames van Green Lantern 2 zouden zelfs al starten voor dat de eerste in de bioscoop terecht komt. Zo zeker is Warner Bros van de film’s succes.

Dit is natuurlijk nog niet bevestigd maar als het waar zou zijn is dat een hele stoere move. Ik ben zelf enorm fan van de Green Lantern comics, maar ben wel wat onzeker over het succes van de film. De fans van de serie gaan zeker kijken, maar ik weet niet of het grote publiek echt zit te wachten op een Superhelden Space-Opera. Het zou leuk zijn als het aanslaagt, maar ‘a sure bet’ is het niet volgens mij.

Parallax

Parallax

De 2de update heb ik gevonden op ComicbookMovie.com :

Het gaat over een omschrijving van enkele CGI beelden, enkele vrij belangrijke beelden. Zo zou de website te weten zijn gekomen dat Parallax zijn insecten vorm heeft in de film, inclusief tentakels. En dat ze daardoor dus proberen de comic te volgen. Ook zal er een groot gevecht tussen Hal Jordan & Paralax zijn dat start op aarde en eindigt op de Green Lantern thuis-planeet OA.

Tomar Re en ieders favoriet Kilowog zijn ook van de partij. De looks van de 2 buitenaardse Green Lanterns is wat aangepast sinds de eerste Concept tekeningen. Zo zal Tomar Re een meer duidelijkere bek hebben. En zal Kilowog meer naar een varken’s gezicht gaan.

Laat die updates maar komen, het wakkert alleen maar mijn zin in de film aan.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian