1
Posted 06/08/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Vengeance – an Original Motion Comic

Tegenwoordig vind je van bijna alles een Motion Comic. Watchmen, Astonishing Xmen, Buffy season 8, … Het zijn stuk voor stuk simpele geanimeerde versies van de verhalen die we allemaal kennen. Meestal dan nog met slechts 1 stem die alles inspreekt, wat dan tot zeer hilarische scenes kan leiden (of in dit gevan lijden).

Maar dat niet alles een herkauwde versie moet zijn van de geprinte versie wil de maker van Vengeance bewijzen. Deze originele Motion Comic is van Belgische hand en de teaser is zelfs ingesproken door Jon St. John (the voice of Duke Nukem). De Motion Comic zou begin 2011 uitkomen en de maker zoekt nog steeds stemmen om enkele rollen in te spreken. Allesinds een zeer ambitieus plan en hopelijk wordt het veel bekeken, wie weet maken ze er wel een gewone comic van.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian