0
Posted 03/08/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Jonathan Hickman schrijft Ultimate Thor’s Origin

Ultimate Thor

Ultimate Thor

In de Ultimates van Mark Millar & Bryan Hitch zagen we een compleet andere Thor dan dat we gewoon zijn. Een meer tree-hugging wiet-rokende hippie versie, je zou zelfs denken dat hij gewoon iemand was met een sterke hamer. De manier waarop hij omging met andere was, op zijn minst te zeggen,

weird.Maar het personage was daardoor wel een van de tofste Ultimate versies.

Omdat de fans niet genoeg kunnen krijgen van Ultimate Thor komt Marvel nu op de proppen met zijn Origin story in navolging van Orson Scott Card’s

Ultimate Iron-Man. Je kan ook gewoon zeggen dat ze dit doen om de aankomende Thor film wat extra aandacht te geven. De reeks zal bestaan uit 4 nummers geschreven door Jonathan Hickman (Shield, Fantastic Four) en getekend door Carlos Pacheco (Arrowsmith, Ultimate Comics: Avengers). Het verhaal zal starten in Asgard en via de 2de Wereld Oorlog naar het heden gaan. Het eerste nummer zal in November in de Comic Shop liggen.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian