2
Posted 03/08/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Inception zorgt voor herschrijven van X-Men : First Class

De regisseur van X-Men First Class, Matthew Vaughn (Kick-Ass), is na het bekijken van Inception terug naar de schrijftafel gegaan. Er zou zo’n 12 pagina’s script worden herschreven. De betreffende scene’s zouden gaan over een gevecht op Astrale Plane. Waar Professor Xavier het zou opnemen tegen een nog onbekende vijand.

Iedereen die de X-men heeft gelezen, weet dat Professor Xavier soms de vijand bevecht met een gedachten oorlog. Deze scene’s zouden enorm gelijken op bepaalde scene’s van Inception. Ik denk dat het zeker geen slechte keuze is om deze te herschrijven, alhoewel we dan al een jaar verder zijn. X-Men First Class vertelt het verhaal van de eerste jaren van de X-men en hun eerste avonturen. De film zou in Juni 2011 uitkomen.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian