0
Posted 02/08/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Rodriguez gelinkt aan Deadpool film?

De geruchten vliegen al een tijdje in het rond, maar nu zou er toch iets meer aan de hand zijn. Rodriguez en FOX zijn aan het onderhandelen. Er is nog geen akkoord maar het zou niet meer gaan om een verkennende babbel.  Ze zitten dus al verder dan de Belgische regering. Maar eerst zou Rodriguez Machete afmaken en dan Spy Kids 4. Nadien zou hij beschikbaar zijn voor een grote blockbuster, waar Deadpool natuurlijk perfect in past. Vooral de stijl van Rodriguez, Mix van harde actie en humor, is perfect om Deadpool kleur te geven.

Ryan Reynolds zou terug in de huid kruipen van Deadpool. Ryan ziet er geen probleem in om twee verschillende superhelden te spelen van twee verschillende uitgeverijen. Green Lantern (DC) & Deadpool (Marvel). Hij ziet het als dan eens CIA agent spelen en in de volgende film een FBI agent. En daar kan ik hem niet in tegen spreken. Maar de vraag die elke Deadpool fan zich afvraagt is eigenlijk  “Wie zou Bob spelen?”

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian