0
Posted 01/08/2010 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Todd McFarlane goes VideoGames

Comic tekenaars en games gaan zeer goed samen de laatste jaren. Joe Madureira, Jim Lee, Romano Molenaar zijn enkele van de bekende Comic artiesten die een stap naar de Games industrie hebben genomen met wisselend succes. Maar een ding kon je bij alle games met 100% zekerheid zeggen, ze zagen er prachtig uit. De sfeer, de omgeving, personages stuk voor stuk  kwamen ze bijna rechtsreeks vanuit een comic.

De nieuwste artist die de stap waagt is niemand minder dan Todd McFarlane. Mister Spawn himself is bezig om voor EA een Roleplay vorm te geven. En hij doet dat in zijn gebruikelijke stijl. Maar een mooie artwork is niks zonder een deftig verhaal. En ook daar hebben de mensen van EA voor gezorgd. R.A.Salvatore, de bedenker van de Dark Elf Drizzt en talloze Forgotten Realm boeken werkt mee aan het spel. Hij is verantwoordelijk voor het verhaal en de personages.

Deze game is ook maar het begin, Kingdom of Amalur : Reckoning is de start. Een Single player RPG die zich afspeelt in Kingdom of Amalur. Maar ondertussen werken ze ook aan een MMO in diezelfde wereld. De trailer is allesinds enorm sfeervol, al doet hij me een beetje denken aan Demon’s Souls (een lievelings RPG van me).

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian