1
Posted 31/07/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Eric Basaldua’s Portfolio’s gestolen op SDCC

Zelfs fans hebben geen manieren meer. Op San Diego Comic Con zijn 2 portfolio’s van Eric Basaldua met originele schetsen en prints gestolen. Eric heeft nu via verschillende media een oproep gedaan naar alle comic-fans om uit te kijken naar de tekeningen. Ze zijn niet gesigneerd, omdat hij deze altijd op het moment zelf doet voor de fan. Hieronder zijn de verschillende tekeningen te zien. Kom je hen tegen via een of andere online verkoop of zie je ze op een convention/shop verschijnen, laat het Eric dan zo snel mogelijk weten via Facebook. Of laat het mij weten dan zorg ik dat hij het zeker te horen krijgt. Klik op de afbeeldingen om een High Rez versie te bekijken.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian