1
Posted 28/07/2010 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Dr. Horrible’s Sing-Along Blog 2?

Musical is nu niet mijn meest favoriete film-genre. Maar Dr. Horrible’s Sing-Along blog heb ik wel onmiddelijk op Blu-ray gekocht. Beeld je een musical in over superhelden en Villains. Dr.Horrible (Neil Patrick Harris) is een kerel die wanhopig probeert in ‘The Evil League of Evil’ te geraken, het super team van de slechteriken. Maar Captain Hammer (Nathan Fillion) steekt daar altijd een stokje voor. Ondertussen is hij verliefd op Penny (Felicia Day) maar durft hij haar niet aanspreken. Actie, Romantiek, Spanning en stevige dosis Humor.

Deze musical werd geschreven door niemand minder dan Joss Whedon (Buffy, Firefly) en gratis aangeboden op het internet in 3 verschillende delen. De broers van Joss Whedon die mee schreven aan Dr.Horrible hebben bevestigd dat ze aan het schrijven zijn aan een vervolg. Sommige bronnen spreken van een 2de reeks afleveringen, andere beweren dat het om een langspeelfilm gaat zijn en zeker niet gratis beschikbaar op het internet. Afwachten is dus de boodschap.

Voor wie nog niks van Dr.Horrible’s Sing-Along Blog heeft gezien, heb ik een stukje uitgekozen uit Dr.Horrible namelijk “A Brand New Day”. Hopelijk bekijk je daarna de Superhelden Musical volledig. Have fun.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian