2
Posted 28/07/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Al 15.000 tickets verkocht voor SDCC 2011!

San Diego Comic Con heeft zoals dit jaar een speciale deal, koop als eerste een ticket voor 4dagen en je krijgt toegang tot de Preview Night erbij. De eerste 15.000 tickets hadden deze speciale bonus. Inderdaad hadden, want toen SDCC 2010 nog bezig was, waren er al 15.000 tickets verkocht. Het is een nieuw record.

Het is een droom van elke Comic verzamelaar om eens naar SDCC te gaan, zie het als het Mekka voor de Comic verzamelaars. Maar nu blijkt dat we niet alleen heel ver moeten reizen om daar te geraken, maar ook nog eens minstens een jaar op voorhand al een ticket moeten kopen. Heel leuk voor diegene die daar waren en in de buurt wonen. Maar voor ons Europeanen is dat niet zo’n leuk nieuws, aangezien wij afhankelijk zijn van Online verkoop en wij ook niet zomaar even naar SDCC toe kunnen rijden.

Ach, op een zonnige zomerdag zal ik er staan met 2 lege koffers en een maandloon op zak . . . *someday*

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian