2
Posted 27/07/2010 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Warren Ellis’s RED – Trailer

Ik lees alles waar Warren Ellis nog maar op ademt. Hij is voor mij een van de beste comic schrijvers van het moment. En was dan ook enorm blij te horen dat een van zijn comics een film-versie kreeg. RED gaat over Gepensioneerde Black-Ops Moordenaars die eigenlijk van hun oude dag willen genieten maar opgejaagd worden door de CIA. De enige reden waarom ze opgejaagd worden is vrij simpel, . . . Ze weten te veel.

In de Comic volg je eigenlijk alleen maar Paul Moses, die na de mislukte aanslag op zijn leven even kom af maakt met het verleden. The Hard Way. De comic is een kort verhaal met slechts 3 issues. Daarom heeft Frank (yeah in de Film noemt Paul Frank) enkele vrienden en gaan ze samen opstap. De namen in RED zijn niet de minste. Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich en Helen Mirren. Die laatste moet gewoon de reden zijn waarom Warren Ellis zijn goedkeuring heeft gegeven.  Helen Mirren, een actrice met flink wat aanzien die de rol van gepensioneerde huurmoordenaar speelt inclusief sniper en machine geweer. “I kill people, dear.”

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian