1
Posted 26/07/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Crossed wordt Ongoing Serie

Garth Ennis kan vrij gestoorde verhalen schrijven, maar met de mini-reeks Crossed heeft hij een nieuwe standaard van sick & twisted afgeleverd. Deze comic, die door Avatar Press uitgegeven wordt, speelt zich af in een Post-Apocalyptische wereld waar de Crossed de wereld overspoelen. De Crossed kan je een beetje vergelijken met Zombies, maar dan met denkend vermogen en een zeer zieke geest. De Crossed eten je niet op omdat ze je hersenen nodig hebben, maar moorden eigenlijk voor het plezier en de sport. Garth Ennis kwam ook met de meeste gore, zieke en geschifte manieren hoe de Crossed hun groepje geïnfecteerde lieten uitbreiden. Allesinds geen comic voor gevoelige magen en zwakke karakters.

Avatar Press heeft al 2 mini-series uitgegeven nl. Crossed en Crossed – Family Values. Deze laatste werd niet door Garth Ennis geschreven maar was wel volledig in dezelfde stijl. Na deze goed onthaalde mini’s is het nu tijd voor een Ongoing reeks. Deze wordt terug geschreven door Garth Ennis en zal Crossed : Badlands heten. Er gaat ook een Crossed 3D Graphic Novel volgen dat geschreven wordt door David Lapham and Gianluca Pagliarani.

Allesinds eentje voor op de Pull-List te plaatsen.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian