1
Posted 25/07/2010 by Malkavian in Comics
 
 

DC Universe Online

Comics is niet de enige verslaving die ik heb. Nee, Massive Multiplayer Online Roleplaying Games (ofwel MMORPG’s) is een andere. Ik speel ze al jaren en het fascineert me enorm, de wereld waar we in spelen en de interacties met spelers over de ganse wereld. Ik speel nu al meer dan 10 jaar en nu lijkt er een tijd aan te breken waar mijn twee verslavingen worden gecombineerd. Een MMORPG over Comics, namelijk DC Universe Online. Het is de eerste MMO die met gelicenseerde personage (zoals Superman, Batman en Green Lantern) te werk gaat. Hiervoor konden de comic-fans al hun hartje luchten in City of Heroes en Champions Online. Maar niks kan een fan zijn hart sneller doen slaan dan The Real Deal, zeker als de Art Director dan nog eens Jim Lee is. Hij is trouwens ook al jaren een trouwe Everquest fan en MMO-speler.

In DC Universe Online zal je wel niet kunnen spelen met de bekende helden of slechteriken, maar zal je een nieuw personage creëren en samen met hen de wereld redden/veroveren. Wees maar zeker dat ik een Green Lantern personage ga aanmaken in Oktober, want dan komt het spel in de rekken te liggen voor PC en PS3.

Tot die tijd kijken we naar deze mooie introductie van het verhaal in DC Universe Online.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian