0
Posted 23/07/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Thor naar het witte scherm

Marvel is de laatste jaren enorm actief op filmgebied. Elk jaar komt er wel een filmversie uit, hetzij een sequel, prequel of remake. Spiderman, X-men, Daredevil, Hulk, Blade, Wolverine, Iron Man. Veel van de Marvel Iconen zijn al eens langs geweest. Maar nu is het de beurt aan een van de founding fathers van the Avengers, Thor. Onze Norse dondergod met oud engelse klank komt eraan. De blonde god gaat gespeeld worden door een nobele onbekende, tenzij je een Home and Away fan bent, namelijk Chris Hemsworth. Odin de oppergod en vader van Thor krijgt wel een naam die als een donderslag inslaagt, Anthony Hopkins.

Veel is nog niet geweten van het verhaal maar stukje bij beetje krijgen we de beelden te zien van Asgard en Midgard ( De Goden wereld en Mensen wereld voor jullie Thor-Analfabeten ;) ) en ik kan ze dan ook niet voor mezelf houden.

Ook Stan Lee kijkt uit naar deze film, dit blijkt uit deze foto vanop San Diego Comic Con.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian