1
Posted 23/07/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Green Lantern the Game

Niet alleen komt er volgend jaar een Film uit van mijn favoriet comic personage, maar ook een Video-game en dit op alle consoles. (PS3, Xbox360, Wii & NDS). Zijn eerste persoonlijke game-titel. Iets waar hij, volgens mij, al heel lang recht op heeft. Zo speel ik MKvsDC ook alleen met de Green Lantern om me toch een beetje de illusie te geven dat het zijn spel is. De titel laat me toch enigszins denken dat het geen echt “Film-game” gaat zijn, maar een los-staand avontuur. Rise of the Manhunters is iets dat zover ik tot nu toe weet, niet direct aanbod komt in de film.

“Green Lantern: Rise of the Manhunters gives players the chance to experience the world of the Green Lantern mythology in an interactive way, going beyond the events of the film and comic books,” said Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development, Warner Bros. Interactive Entertainment.  “The game is the first to center around DC Comics’ Green Lantern franchise and we’re excited to give fans the opportunity to experience the power of the ring with engaging gameplay.”

In hoeverre maten ze “verder” dan de comics zullen gaan, is me een grote vraag. Dieper dan de film lijkt me logisch, maar eventjes 60 jaar Green Lantern geschiedenis achter je laten en nog dieper gaan in het Green Lantern verhaal lijkt me heel straf.

Ik wacht ongeduldig op de eerste beelden van de game, want deze wil ik zeker op mijn PS3 spelen.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian