0
Posted 22/07/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Green Lantern krijgt vorm

Sinds deze week stromen de beelden van de eerste Green Lantern film goed binnen. In Entertainment Weekly zagen we als eerste het volledige costuum. En kregen we enkele mooie shots van de film te zien. Hal Jordan, de Green Lantern, wordt vertolkt door Ryan Reynolds. Deze grappenmaker kennen we vooral van Blade 3 en Wolverine Origins. Ik ben niet direct te vinden voor Ryan als Hal, ik zag liever Chris Pine (Kirk uit Star Trek). Maar de beelden van Ryan hebben me toch al een beetje overtuigd.

Maar op San Diego Comic Con krijgen we nog meer te zien. Op de Convention staat een heuse replica van Abin Sur, de gecrashte alien waarvan Hal Jordan de Green Lantern ring krijgt. De details zijn prachtig en het laat me alleen maar hopen dat het snel Juni 2011 wordt.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian