0
Posted 20/07/2010 by Malkavian in Comics
 
 

The Walking Dead – TV Series


Zoals sommige misschien al hebben vernomen, komt er van de immens populaire comic The Walking Dead een TV serie. Vorige Zomer kondigde AMC aan dat ze de rechten hadden op de serie. En ze laten er gelukkig geen gras over groeien. Want ze zijn ondertussen al flink aan op opnemen. De eerste aflevering zou in Oktober 2010 uitgezonden worden. Frank Darabont schrijft de screenplay, regisseert en produceert het geheel. Voor wie de naam niet direct een belletje laat rinkelen, The Green Mile en The Shawshank Redemption moeten dat normaal gezien wel doen.

Ik kijk allesinds enorm uit naar de live action versie van deze waanzinnig goede comic reeks. Om jullie al een voorsmaakje te geven, schotel ik jullie “MTV’s Behind the Scene : the Walking Dead” voor.

Enjoy . . . . *BRAAAIIIIINSSSS*

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian