17
Posted 20/10/2009 by Malkavian in Video-Show
 
 

Brainfreeze #1: FACTS 2009


De allereerste aflevering van Brainfreeze.  Met ineens een special van formaat, FACTS. Dit weekend was het weer zover, een nieuwe FACTS. Het event waar iedere Comic verzamelaar, Anime fan en cosplayer naar

uitkijkt. De FACTS-crew had weeral voor een zeer goed gevuld programma gezorgd. Ze hadden de grootste line-up van artiesten ooit, Suydam (Marvel Zombies), Linsner (Dawn), Fabry (Preacher), Bisley (2000AD), Romano (Storm) en nog veel meer. Maar dat was niet alles, nee ze hadden ook deze keer enkele toffe acteurs weten te strikken. En ja strikken is een goed woord, want door enkele afzeggingen ging de FACTS guest star’s sectie bijna in het water vallen. Maar sterren zoals Kevin Sorbo en Christopher Judge maken veel goed natuurlijk.

Met deze aflevering laat ik je even mee genieten van FACTS en als kers op de taart een tof interview met C.B.Cebulski over Marvel Comics. Het was een enorme lange tijd geleden dat ik nog eens gemonteerd heb maar ik heb zeker en vast de smaak goed te pakken. En gaan de weg zal de kwaliteit van opname en montage alleen maar verbeteren. Hopelijk genieten jullie er nu al van. Laat me zeker weten wat jullie er van vinden en natuurlijk ook welke comics jouw hartje sneller laten slaan.

Grtz

Malkavian

Brainfreeze #1 : FACTS from Brainfreeze on Vimeo.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian