14
Posted 11/08/2009 by Malkavian in Video-Show
 
 

RIP GeekPower, Lang leve Brainfreeze

Helaas, Geek Power heeft niet van een lang leven kunnen genieten op de nieuwe entertainment zender GUNKtv. Door de vele veranderingen van programmatie was Geek Power een van de shows die via de guillotine worden stop gezet zodat er vele nieuwe en andere shows konden komen. Maar omdat ik er persoonlijk zo veel goede reactie heb op gehad en het ook een kleine persoonlijke droom is om een eigen Comic-Book show te hebben. Heb ik beslist om mijn oude Comic blog Brainfreeze nieuw leven in te blazen en dat door middel van een eigen online video show. Het idee zit nog enorm in Embryo fase, want ik heb bvb op het moment van schrijven nog geen video camera. Iets wat toch vrij essentieel is voor een online video show. *wink*

Na wat rond te vragen hebben ik allesinds al beslist dat het een puur Nederlandstalige, of in mijn geval Waaslandse, show zal worden. Ook ga ik zowel Comics, Strips als Manga bespreken maar wel met de grootste focus op Comics. Zoals je op dit moment kunt zien is de website verre van klaar. Ik heb er nog wat werk aan, maar ik zie het volledig zitten. Ik hoop dat Comic lezend Vlaanderen & Nederland ook de weg gaat vinden naar deze show. Een officiële lancering van de show kan ik nog niet geven, ik ga eerst wat persoonlijke dingen inorde brengen zodat ik correct en goed aan dit project kan beginnen.

Hopelijk hoor je straks tot mijn vast en trouw publiek en kan ik jullie plezieren met een leuke en interessante show. Om alvast de tijd wat te overbruggen heb ik de eerste en enigste Geek Power gepost.

Have fun

Malkavian

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian