0
Posted 07/06/2009 by Malkavian in Video-Show
 
 

GEEK Power, het meest Geeky TV programma

Ja, we zijn nu enkele weken na de launch van de nieuwe Gunk TV zender en de programma’s beginnen mooi vorm te krijgen. Ikzelf presenteer samen met vele andere 3 programma’s. Namelijk 9lives TV, MMO Worlds en Geek Power.Dat laatste programma is er eentje waar ik me volledig in kan smijten. Heel veel opzoekingswerk moet ik hiervoor niet doen, want ik ben zelf een trotse Geek.

Het woord Geek heeft bij vele waarschijnlijk dezelfde klank/gevoel als bij Nerd. Beide hebben een grote voorliefde voor hun hobbies en steken dat ook niet onder stoelen of banken. Comics, Games, Gadgets, Films, Series, … Maar er is wel degelijk een verschil namelijk het sociale aspect. Algemeen wordt een Nerd als een a-sociaal iemand gezien, iemand die alleen zijn hobby/interesse kent en daarbuiten amper contacten maakt. Een Geek doet dat juist wel, ze kunnen perfect omgaan met mensen die niet in hun hobby geinteresseerd zijn en kunnen ook over andere dingen praten. (indien het echt moet ) Dit als kleine verduidelijking waarom we voor Geek Power hebben gekozen.

Wat gaat Geek Power juist brengen?
Bert & ik gaan jullie de prachtige werelden uit de comics leren kennen. We gaan zowel Amerikaanse Comics, Europese Strips als Japanse Manga bespreken. En deze ook voor de nieuwe lezers als oude veteranen. Alles wat rond het gedrukte goud draait gaat ook aanbod komen, collectors van beelden, cosplay, …
Ook boardgames gaan aanbod komen in Geek Power, van card tot tabletops.
Natuurlijk kan je niet over Geeks spreken zonder een gezonde portie SciFi in het programma te hebben.

Gadgets ontbreken in Geek Power. De reden is heel simpel, daarvoor moet TechTime bekijken .

Heb je zelf suggesties of ideeen voor de show. Laat het ons zeker weten op het 9lives.be forum of Gunk.be forum.

De eerste aflevering van Geek Power kan je nu al op Gunk TV (preset 39) bekijken. Als je Telenet Digitaal hebt natuurlijk, want Gunk TV is een Telenet Digitaal exclusieve zender.

Tot gauw
Malkavian

decoration

decoration

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian