0
Posted 23/01/2008 by Malkavian in Tv/Film
 
 

RIP Heath Ledger

R.I.P

HEATH LEDGER

1979-2008

Heath Ledger

Acteur Heath Ledger, die in de nieuwe Batman film ‘The Dark Knight‘ de rol van de Joker vertolkt is vandaag door de politie dood in zijn flat aangetroffen. Vermoedelijk is de 28-jarige acteur overleden aan een overdosis.

Heath Ledger (28) werd dood aangetroffen door zijn huishoudster. De precieze omstandigheden van zijn overlijden zijn nog niet duidelijk, maar de politie sluit een overdosis drugs niet uit. Ook zijn er pillen gevonden naast het lichaam van de acteur.

Ledger is een van oorsprong Australische acteur. Hij kreeg eerst enkele kleine rolletjes in Australische soaps (waaronder “Home and away”) en trok daarna naar de Verenigde Staten.

Daar brak hij door in het oorlogsdrama “The patriot”, aan de zijde van Mel Gibson. In 2005 speelde Ledger in “Brokeback mountain” een homoseksuele cowboy, een rol waarvoor hij genomineerd werd voor een Oscar en een Golden Globe. Komende zomer zou hij weer schitteren als de Joker in ‘The Dark Knight‘.

Hij was tot voor kort verloofd met actrice Michelle Williams en had met haar ook een dochtertje. Na zijn breuk met Williams zou Ledger al een zelfmoordpoging ondernomen hebben.

Bron : Deredactie.be

Ik was redelijk geschrokken van het bericht. Zeker met de aankomende Batman film waren de spotlights goed gericht op Heath. De Why so Serious? Slogan van de batman film heeft opeens een volledig andere betekenis.

Why so Serious?

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian