0
Posted 25/10/2007 by Malkavian in Comics
 
 

Review : ULTIMATE SPIDER-MAN 18 : Ultimate Knights

Ultimate Spider-Man

De laatste Ult. Spiderman-bundel “Ultimate Knights” was voor mij de bevestiging dat Bendis weer op het goede pad zit, na het redelijk fantastische “Clone Saga”. Meestal ben ik niet te vinden voor zo’n Team-Up-toestanden waarbij verschillende superhelden samenwerken of met elkaar in de clinch gaan (Ultimate Team-Up blijft het slechtste wat ik ooit van Bendis heb gelezen) maar hier werkt het gelukkig uitstekend
.
Daredevil wil een superteam samenstellen om nu voor eens en altijd komaf te maken met Wilson Fisk, ook gekend als Kingpin. Moon Knight maakt ook deel uit van dit team en het deed deugd dat zijn voorkomen een beetje is aangepast waardoor hij er iets minder afgeborsteld uitziet. Ook is zijn rol in dit verhaal mooi uitgewerkt. Natuurlijk zijn er ook de nodige verwikkelingen met Kitty Pryde, M.J. en May Parker. Het is pure fun om te lezen. Ultimate Spider-Man is terug één van de topreeksen van dit moment. YES !

Het laatste deeltje van deze bundel is tevens het afscheid van Mark Bagley als tekenaar en introduceert Stuart Immonen als opvolger. Een historisch feit want ik denk niet dat er ooit een ander team zo lang aan eenzelfde topserie heeft gewerkt (please correct me if I’m wrong). Het is geen gemakkelijke taak voor Immonen om in de voetsporen van Bagley te treden maar de tekeningen in het laatste deeltje beloven alvast veel goeds.

—–

Hieronder de eerste pagina van Immonen :

Ultimate Spiderman

 

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian