0
Posted 20/07/2007 by Malkavian in Comics
 
 

Review : 52 Vol 1 TPB

52 VOL 1 TP:

Written by Geoff Johns, Grant Morrison, Greg Rucka, Mark Waid; Breakdowns by Keith Giffen; Art by various; Cover by J.G. Jones

After the INFINITE CRISIS, the DCU spent a year without Superman, Batman and Wonder Woman – a year in which those heroes were needed more than ever as the fate of the world hung in the balance. Don’t miss the first of a four-volume collection featuring the lead stories from 52 WEEK 1-13 of the unprecedented, critically acclaimed weekly series of death, danger, romance, terror and the never-ending search for heroism in the DC Universe’s most eventful year ever. 52: A year without Superman; a year without Batman; a year without Wonder Woman…but not a year without heroes.

Dit is zo één van die trades van DC waarbij je zo goed als geen voorkennis nodig hebt. Mijn interesse voor de onbekendere DC heroes werd eigenlijk gewekt door Identity Crisis, (niet te verwarren met Infinty Crisis). Deze trade is hierop een mooie aanvulling en een extra verkoopsargument is dat er grote namen aan meewerkten. Het moest eigenlijk een tegenwicht bieden aan Civil War. DC revampte zo de wekelijkse comics into a succes story, met Countdown als opvolger. Momenteel is enkel volume 1 uit, deel 2 is voor één dezer weken.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian