0
Posted 17/06/2007 by Malkavian in Comics
 
 

Spotlight : Exit Wounds

Israel het land van de zelfmoorden, lange legerdiensten en ontwrichte maatschappijen. Waar niemand nog opkijkt van een lijk meer of minder of wanneer iemand verdwijnt.

Exit Wounds vertelt het verhaal van een jonge taxi chauffeur die door een onbekende vrouwelijke soldaat wordt opgebeld. Zijn vader, waarvan hij niet al te veel goede herinneringen heeft, zou in een plaatselijk aanslag om het leven zijn gekomen. Koby, de taxi chauffeur, hecht eerst niet veel belang / geloof aan het verhaal van Numi, de vrouwelijke soldaat. Hij gaat op onderzoek uit en treft een leeg appartement aan, zijn zus heeft ook niets gehoord van hun vader. Met vele ups and down starten Koby & Numi aan de zoekzocht. Al gauw wordt duidelijk dat niet alles is zoals ze verwacht hadden, iedereen heeft zijn geheimen.

Exit Wounds is het eerste Graphic Novel debuut van Rutu Modan, één van Israel’s bekenste cartoonisten. In eigen land maakte ze al naam en faam met “Nobody said it was going to be fun”, een isrealische bestseller.

Echt spannend is deze Graphic Novel niet. Toch kan je hem niet laten liggen en lees je hem in een ruk door. Het verhaal is eenvoudig maar eerlijk en gevoelig. Ik heb er alvast van genoten!

Hieronder kan je alvast een preview lezen.

Enjoy!!!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian