0
Posted 23/05/2007 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Jericho – cancelled


Pas recent kreeg ik te horen dat CBS geen nieuwe afleveringen gaat uitzenden.Ze opteren voor reality show for no-brainers in plaats van series (sf) met een goed script en leuke, originele en spannende plotwendingen.De wereld gaat naar de kloten, echt waar.Overal kiest men voor de goedkope en op korte termijn oplossingen.Farscape moest destijds ook al wijken voor een uit- en leeggemolken Stargate-koe.

Jericho is een klein stadje in de US, dat na een het neervallen atoombommen in de Us tracht te overleven.Hoe gaan de inwoners om met angst, paniek en de overlevingsdrang die in de mensen naar bovenkomt?Hebben er nog anderen overleefd?Wie heeft die bommen laten ontploffen?
Kunnen we die nieuwe mensen wel vertrouwen, onderdak en voedsel geven?

Zoals elke show eindigt ook dit seizoen weer spannend.CBS overweegt dankzij het grote gemor van duizende trouwe fans om alle plotlijnen te laten eindigingen in 2 uur durende special.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian