0
Posted 21/05/2007 by Malkavian in Comics
 
 

Smile, it’s Joker time

Normaal gezien post ik niks over Batman. Aangezien ik niet in het vaarwater van Collega Comic Blogger “The Batcave” wil komen. Maar hij zal me deze post wel vergeven. Het is gewoon te zalig voor de Comic fans om dit achter te houden.

Op ibelieveinharveydent.com kon je al een teaser van the Dark Knight zien. Je ziet Aaron Eckhart in de rol van Harvey Dent op een verkiezings Affiche. Aaron Eckhart was zalig in Thank you for Smoking dus ik ben er gerust in dat hij een goede Harvey Dent gaat neer zetten. Niet lang achter de release van die teaser site kwam er een nieuwe site. Ibelieveinharveydenttoo.com

daarin zag je een bekladde affiche van harvey Dent. Hoe meer bezoekers er op de site kwamen en hoe meer mensen zich inschreven, hoe meer je een tweede foto zag. Na 300000 mails was de foto van Heath Ledger als de Joker volledig zichtbaar.

En wat voor een foto. WOW. Batman Begins gaf ons een blik op een meer realistische Batman, weg van de Tepel pakjes en fluo kleuren die de laatste 2 versie tevoorschijn had getoverd. Batman Begins gaf een ruwe echte batman, iemand van vlees en bloed. Het lijkt erop dat de Joker, in the Dark Knight, ook de realistische toer opgaat. Als de foto inderdaad echt is, en de joker echt zo gespeelt gaat worden dan kan deze Joker wel eens de meest zieke joker zijn die er ooit is gemaakt. Denk bij zo’n gezicht een schatterlach en iedereen krijgt schrik. Dark knight vs Dark Prince. Wat de connectie is tussen Harvey Dent en de Joker is nog niet geweten. Wie weet is de Joker wel de aanleiding naar Harvey Dent’s verandering in Two-face. We zullen moeten afwachten tot de film uitkomt.

Geef je mening over de Joker op het Brainfreeze Forum. Ik vind het allesinds al prachtig.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian