0
Posted 10/05/2007 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Films : Tim Roth is the Abomination


Er zijn al enkele namen bekend over de nieuwe Hulk film. Zo zal Edward Norton (Illustionist, American History X, Fight Club) de rol vertolken van Bruce Banner. Liv Tyler (LoTR, Armageddon) zal dan Betty Ross voor zich nemen. Wie de vijand speelt van de Hulk in deze film was nog onzeker, tot nu.

Tim Roth zou gecast zijn om Emil Blonsky aka. the Abomination te spelen in de nieuwe Hulk film. Blonsky is in de comics een KGB agent die hem opzettelijk met de Gamma straling liet bestralen. Blonsky had een grotere dosis straling dan Bruce, wat hem dan tevens groter en sterker maakt dan de Hulk maar de mogelijkheid wegnam om terug in een mens te veranderen.

De film zal geregiseerd worden door Loius Leterrier, die we kennen van de Transporter films en Danny the Dog. In zijn vorige films stond vooral de actie centraal. En iedereen die aan Hulk denkt , denkt aan grote acties scenes. Iets wat ik persoonlijk vond dat ontbrak in de vorige film. Hulk 2 zal in Juni 2008 in de bioscoop te zien zijn in Amerika.


Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian