0
Posted 13/04/2007 by Malkavian in Comics
 
 

Spotlight : Cross Bronx by Michael Avon Oeming & Ivan Brandon.

Let me introduce you: Sam & Twitch meets Powers.

Iedereen heeft niet anders dan lovende kritiek op deze nieuwe mini-serie. Vorige week lag hun bundel in de rekken.

Na het lezen moet ik bekennen dat ik ervan genoten heb. De schrijver en tekenaar Michael A. Oeming heeft goed opgelet tijdens het tekenen van Powers en levert daarom een solide verhaal af met ijzersterke characters en een leuk plot. Een minpunt is toch de voorspelbaarheid van verhaal, het vermindert de suspense en je bladert sneller door het verhaal op zoek naar je gelijk.

Desalniettemin een aanrader.

Zelf omschrijven ze hun verhaal als volgt:

The series follows Detective Rapheal Aponte in the Bronx as he investigates a mysterious gang slaying that quickly brings him face to face with the supernatural in the form of a beautiful ghost named Santaria. Taking out her revenge on the city, Santaria challenges Aponte’s faith in the law as it clashes with his faith in God – or lack of it.

Ze hebben trouwens ook een leuke trailer.

En daar  bovenop nog een preview.


Enjoy !!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian