0
Posted 02/04/2007 by Malkavian in Comics
 
 

S.H.E. (SUPER HEROES OF EUROPE)

shesentry3belgianbrainS.H.E. (SUPER HEROES OF EUROPE), dat is de naam van Marvel’s Europese helden team. Meer nog Marvel heeft (bij mijn weten) hun eerste Belgische superheld. Namelijk Belgian Brain, ja, ik weet het héél origineel. We weten dat wij belgen de slimste zijn van alle europeanen (ook al beweren onze noorderburen van niet *knipoog*). De naam van het personage is ook Top of the Bill kwa originaliteit. Marcel Deflandre. Hell Yeah, Beat that. . .*Zucht*, amerikaanse schrijftechniek over Europa, het blijft ons verbazen. Belgian Brain is dan ook een grote bokaal met hersenen in.

Verder heeft S.H.E. nog enkele andere leden. Amazon (Oekraine), Claymore (Schotland, K.I.A.), Flying Carpet (Turkije, K.I.A.), Javelin (Finland, K.I.A.), Magma (Zweden), Oracle (Griekenland), Red Dragon (Wales), Shamrock (Ierland, K.I.A.), Strongman (Ysland), Tricolore (Italie), White Cross (Zwitserland).

Zoals je merkt hebben ze echt wel de origineelste namen gekozen voor de Europese helden, en heeft Marvel ze ook zogoed als volledig uitgemoord in hun eerste optreden. Deze was in Sentry vol.1 # 4 en tijdens de Civil War waren ze heel kort te zien in Civil War : Front Lines #8

Hier enkele beelden van het S.H.E. team.

shesentry1shebase shesentry12whitecross shesentry13

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian