0
Posted 28/03/2007 by Malkavian in Comics
 
 

Captain Britain TPB (review)

Verhaal door Alan Moore
Tekeningen door Alan Davis
Uitgegeven door Marvel

Alan Moore hoeft zowiezo al geen introductie meer.  Iedereen kent zijn werk bij DC al Watchmen, Swampthing & Legeau of Extra Ordinary Gentlemen.  Maar ook een ietwat minder populaire held bij Marvel, heeft hij onder handen genomen namelijk: Captain Britain. Alan Davis verzorgde op magistrale wijze de tekeningen. Niet alleen het feit dat twee Britten over een Britse superheld een knaller van een verhaal afleveren, maakt dit een aanrader. Mad Jasper, een gestoorde broer van Cap Brit, met zijn interdimensionale god-like warping powers zorgt voor de gestoorde noot die me steeds kan bekoren.

Enjoy !!

Score : 9/10

Enkele Scans van Captain Britain TPB : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian