0
Posted 17/03/2007 by Malkavian in Comics
 
 

Trailer : World War Hulk

De Illuminati heeft de Hulk een tijd geleden in de ruimte geschoten in de hoop dat Aarde nu eens en voor altijd van het groene gevaarte vanaf was. Hulk is terecht gekomen op een planeet waar Oorlog heerste en werd als Gladiator ingezet om de heersende populatie te vermaken. Al snel heeft Hulk in ware Gladiator stijl de regerende fractie laten vallen.

Nu komt de Hulk terug naar Aarde. Hij komt voor wraak.Maar deze nieuwe hulk is anders, het brute geweld van de groene goliath met het intelect van Bruce Banner.Dit is een Hulk die de kracht heeft en het weet hoe het te gebruiken.

Het zal de eerste grote test zijn voor Ironman’s initiative. Zal Aarde de brute kracht van de Hulk en zijn leger overleven? Binnenkort in World War Hulk.

Hier alvast een voorsmaakje met deze toffe Trailer van World War Hulk.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian