0
Posted 13/03/2007 by Malkavian in Comics
 
 

Spotlight : The Adventures of the Rifle Brigade

Verhaal door Garth Ennis
Tekeningen door Carlos Ezquerra
Uitgegeven door DC – Vertigo

Garth Ennis kennen we allemaal van Preacher en meer recent van The Punisher.
Blood, violence en decadentie zijn typische Ennis kenmerken en dan nog liefst met een schepje of 100 erop.
Maar hij bezit ook nog een komische kant …
Meet “Allo Allo” door de ogen van Quentin Taranto:

The Adventures of the Rifle Brigade.

Het verhaal situeert zich in de WWII waar een bende Britse “fucked-up” soldaten op zoek gaan naar de linker teelbal van Hitler, een (z)waar magisch object en op stevige weerstand stuiten onder leiding van een vleesgeworden “Madonna with Big Boobies”. Regelrecht een scenario voor een B-film die “Helga das Nazi-bitch from Hell” zonder slag of stoot ontroont.

Lachen en Brullen geblazen.

Enjoy

Denk jij dat er een comic is die iedereen moet lezen, stuur dan gerust een review over je favoriete comic en wie weet staat hier binnenkort jouw review in de nieuwe rubriek spotlight. In Spotlight belichten we een niet-mainstream comic, een verdoken diamant bijwijze van spreken.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian