0
Posted 11/03/2007 by Malkavian in Comics
 
 

Spotlight : Girls

Verhaal door The Luna Brothers
Tekeningen door The Luna Brothers
Uitgegeven door Image

Girls gaat over een rustig dorpje in Amerika. Het soort dorp waarin niks gebeurt en waar men de dagen slijt in de kroeg. Ethan is een soort van loser, hij werkt in de lokale supermarkt en heeft niks dan ongeluk met de vrouwen. Hij is een beetje zoals Carlton van The Fresh Prince of Bel Air. Een goede kerel met een goed hart maar niemand lijkt geïnteresseerd in hem te zijn. Tot op een dag dat hij een beeldschone vrouw tegenkomt die echt geïnteresseerd in hem is. Hij gaat ermee naar bed en voor het eerst voelt hij zich goed maar hij komt tot de conclusie dat de vrouw waarmee hij naar bed is gegaan niet echt een vrouw is. Het is een alien die alleen maar wil voortplanten. Elke keer als iemand sex heeft met 1 van de girls, worden er een dozijn nieuwe geboren. En ze zijn niet echt blij met concurrentie.

De girls zijn semi-intelligent, ze zijn niet echt in staat om te praten en denken, ze worden eerder gedreven door hun instincten. Hun instinct om voor te planten en om hun ‘leider’ te voeden. Deze is een gigantische spermacel die zich voedt met de lijken van de vrouwen die de girls vermoorden.De strijd is begonnen, de mannen en vrouwen werken eerst samen tegen de girls maar al snel blijkt dat de mannen niet te vertrouwen zijn. Als dan nog eens blijkt dat de mensen hun dorp niet kunnen verlaten, is het hek helemaal van de dam. Gevangen in een ondoordringbare bel moeten ze overleven in een plek vol moordlustige, bloedmooie vrouwen. De ‘echte’ vrouwen trekken op hun eentje door het dorp, op zoek naar een basis, terwijl de mannen hun eigen plan trekken, maar het duurt niet lang eer de vrouwen het heft in eigen handen nemen.

De achterliggende gedachte over mannen en hun libido is zeer goed gedaan. Het lijkt een beetje absurd, maar geeft toe, de X-men zijn ook maar fantasie. Kzou zeggen check it out. De serie is stopt bij nummer 24, die uitkomt op 18 April.

Geschreven door Inkei

Je kan de eerste nummer van Girls HIER lezen.

Denk jij dat er een comic is die iedereen moet lezen, stuur dan gerust een review over je favoriete comic en wie weet staat hier binnenkort jouw review in de nieuwe rubriek spotlight. In Spotlight belichten we een niet-mainstream comic, een verdoken diamant bij wijze van spreken.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian